ACTIVITEITEN

Vrouwencirkel

Wil jij je authentieke seksuele energiebron weer net zo graag herinneren als ik?
In al haar onschuld, creativiteit, sensualiteit, kracht, oneindige liefde terugkeren?
Je bevrijden van alle angst, schaamte en schuld en deze Goddelijke energiestroom (weer) kunnen voelen stromen.

Stel nou… dat dit de bedoeling is. Stel nou… dat dit de roep van je ziel is. Stel nou… dat dit het Goddelijke plan is, dat je deze krachtige creatieve, sensuele, liefdevolle seksuele energie volledig mag leven in al haar onschuld.
Dat dit leven heet, dat jij dit bent, dat jij ook DIT bent!

Kom dan naar de vrouwencirkel en laten we elkaar ontmoeten in alle openheid, kwetsbaarheid, verbinding, kracht en liefde. Laten we elkaar horen en zien, in al onze kwetsbaarheid en onze schatten naar boven halen vanuit het duister.
Laten we van elkaar leren en in contact komen met de diepste verlangens in ons hart.
Ons weer veilig voelen en ons hart openen, alleen dán kan het bekken zich openen. Kan liefde weer stromen, het bekken zich vullen en weer één worden met dat wat is…

Mag ik je uitnodigen in de cirkel en te delen in liefde?

De vrouwencirkel is maandelijks. Als je mee wil doen stuur mij dan een mailtje.

Attitudinal Healing groep

In een tweewekelijks samenzijn delen we onze ervaringen in het dagelijks leven, wat houdt ons bezig, waar lopen we tegen aan of hebben we moeite mee? We nodigen onszelf en anderen uit om dat wat ons “lijkt” te overkomen in een ander licht te zien. Om ons kijken van angst naar liefde te wenden, een zienswijze die overeenstemt met onze werkelijke realiteit. Dit kan ons de ervaring van leven in innerlijke vrede geven. De principes van Attitudinal Healing en het gedachtegoed van Een Cursus in Wonderen vormen de leidraad en we gaan ervan uit dat de bijeenkomsten vertrouwelijk zijn. In de groep laten we elkaar uitspreken, geven we geen advies en goede raad omdat we erop vertrouwen dat iedereen zijn eigen beste antwoorden kent door in contact te komen met zijn innerlijke stem.

In de AH-groepen wordt gewerkt met de 12 principes van Attitudinal Healing en 10 richtlijnen voor het werken in AH-groepen. Deze worden aan het begin van de bijeenkomst voorgelezen door de deelnemers. Dit om onszelf er telkens weer aan te herinneren.

De AH-groep zal twee wekelijks op dinsdag van 20.00u tot 22.00u plaatsvinden, inloop vanaf 19.45u. Als je mee wilt doen stuur mij een mailtje. De data volgen nog bij voldoende aanmeldingen.

Filmbijeenkomsten

Spirituele films die je stap voor stap meenemen in het genezingsproces van je denkgeest. Ze bieden je de mogelijkheid om via identificatie met de hoofdrolspelers en hun drama’s, heel gericht diverse blokkades te ontmaskeren die je beletten je ware natuur te leven!
Angst, jaloersheid, agressie, depressie en allerlei beperkende overtuigingen en concepten komen aan bod. In een veilige setting worden patronen herkend en gevoelens gedeeld.
Wat een leuke en snelle manier om je geest te bevrijden van angst!

Deze bijeenkomsten zullen maandelijks op de zondagmiddag en/of avond plaatsvinden van 14.15u-17.00u of van 19.15u-22.00u.
Als je mee wilt doen stuur mij een mailtje. De data volgen nog bij voldoende aanmeldingen.


Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je me mailen via onderstaand contactformulier
    [recaptcha]    © 2016 – Website ontwikkeld door Vincent ‘t Lam