paardebloem

Heling in vrouwelijke seksualiteit

 

In het diepe verlangen naar de bron, ontmoet ik de delen in mijzelf waar bewustzijn en liefde nog afwezig zijn. De stap: “het lichaam is een illusie”, is voor mij een stap te ver. Juist het lichaam liefhebben en de Goddelijke geestkracht integreren in het menszijn is wat voor mij Nu helend is. Met name het vrouwelijke deel in mij, de vrouwelijke energiestroom van seksualiteit en sensualiteit is stapje voor stapje vanuit de duisternis aan het herrijzen.

Overgave aan het Goddelijke plan maakt dat de strijd gestreden is. Beelden uit mijn jeugd als meisje van 10 worden voorzichtig in het licht gezet. Een innerlijke liefdevolle stem begeleidt mij stapje voor stapje. Daar was ze dan, dat onschuldige meisje, de eerste gevoelens van seksuele opwinding waren in een te spannende situatie. De shock was te groot en de energie werd geblokkeerd en opgeborgen. Meerdere ‘onveilige’ ervaringen volgden, tot de man waar zij zich veilig en geliefd bij voelde geschokt reageerde toen die prachtige liefdevolle energie in haar lijfje opstond. Hij bevroor en de afkeuring was voor haar een feit: dit is slecht en niet de bedoeling… Voor eens en voor altijd moet deze energie opgesloten worden en diep, diep verborgen blijven…

Het ego ging er mee aan de haal en het lichaam werd nuttig gebruikt, seksualiteit werd een middel om iets te verkrijgen, niet te verliezen of als dank, de afscheiding van mijn bron was een feit. De zoektocht begon. Het gemis voelde als een diep heimwee, wat er voor zorgde dat de zoektocht naar liefde dwars door het duister, pijn en lijden vol te houden was.

De roep was zo sterk, dat de laatste jaren de dagen gevuld waren met seks. Van de 50.000 gedachten per dag was minstens de helft hierop gericht. Ik stond er mee op en ging ermee naar bed, alwaar ik verder droomde. In mijn gebeden aan God lag het diepe verlangen de liefde weer te mogen ervaren in mijn seksualiteit. Stapje voor stapje durfde ik mijn hart weer te openen en de liefde binnen te laten. Een innerlijke stem die mij steeds vertrouwder werd hielp mij terug te keren in de grootste angst en afwijzing van de gevoelens die dat kleine meisje zo ver had weggestopt.

Het zicht wordt steeds helderder. Het concept dat ik zelf op de gevoelens had geplakt, hoe verdorven ik wel niet was door opwinding en genot te voelen, was killing me. De vergissing werd mij zo duidelijk, ik was het zelf! Alle energetische lichamen worden nu weer gerangschikt. Ik mag mijzelf de vergissing vergeven! Energetisch, mentaal, emotioneel en zelfs fysiek begint het in te dalen.

Bewustzijn, liefde vult mijn bekken, het wordt weer onderdeel van het hele fysieke lichaam. De geest krijgt weer de ruimte om lief te hebben. Het lichaam is weer een geheel en God/Liefde kan er weer doorheen stromen. Opwinding, lust, beminnen, alles mag weer ontdekt worden in alle onschuld.
De roep van mijn ziel werd verhoord, erotische verlangens mogen weer ontwaken. Mijn geest mag weer een feestje vieren in de tuin van Eden, tezamen komen in Goddelijke liefde. Wat een feest!


Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je me mailen via onderstaand contactformulier
    [recaptcha]    © 2016 – Website ontwikkeld door Vincent ‘t Lam